Aan / uit schakelaar op afstandbediening

Impuls_aan_uit_schakelaar.gifTegenwoordig zijn er vele stand-by killers in de handel. De aan/uit schakelaars op afstandsbediening is ook zo’n handig hulpmiddel dat zich snel terug verdient. Meestal worden ze geleverd met drie wandcontactdoos elementen en één afstandsbediening. Natuurlijk kunt u hiermee een lamp of iets dergelijks op afstand bedienen.

Maar wist u dat u deze ook kunt gebruiken om met één druk op de knop van de afstandsbediening uw hele stereo-installatie, TV, ontvanger of PC en alle randapparatuur mee uit kunt schakelen? Plaats daarvoor één wandcontactdoos-element en sluit daar een verdeelstekker op aan waar u alle apparaten insteekt waarvan u de stand-by status ook wilt uitschakelen. Let wel op het vermogen. Dit verschilt per set. Het vermogen van de aangesloten apparatuur mag nooit hoger zijn dan wat de aan/uit schakel set aan kan.

Het sluipverbruik van stroom in uw huis is groter dan u denkt. Zo’n aan/uit schakelaar setje heeft u al voor € 15,=. Voor meer info, mail ons.

 

drenthe       knhm      vsb fonds   wolden 

 


Copyright © 2014 Ecodomus: Goed wonen is goed leven!. Alle rechten voorbehouden. Update: http://www.aalders.it