Ecodomus zoekt vrijwilligers

Ecodomus zoekt vrijwilligersDe Groene Karavaan gaat door De Wolden 'rijden' om duurzaam denken op ieders 'agenda' te krijgen. Daar zijn veel verschillende activiteiten voor gepland. De ambitie is groot en we kunnen het niet alleen. Er zijn diverse leuke klussen waar we enthousiaste mensen voor zoeken die oog hebben voor de toekomst. Wij hebben vacatures voor vrijwilligers. Iets voor jou?


Wij zoeken:
    1. Vrijwilligers voor presenteren van duurzaamheidspel 'Appels met Peren'
    2. Enthousiastelingen die helpen bij de organisatie van de Eco-markt.
    3. Vrijwilligers die het werven van fondsen en sponsoren leuk vinden.
    4. Vrijwilliger die PR kan verzorgen voor de Groene Karavaan.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?
Neem dan even contact met ons op!
       E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       Tel.: 0528-373275

Wat levert het jou op?
Je bent maatschappelijk bezig, dat geeft een goed gevoel. Daarnaast doe je het voor je directe omgeving, nu en in de toekomst. Want duurzaamheid heeft dat tot doel, maar dat hoeven we jou natuurlijk niet meer uit te leggen. En…het levert je een hoop gezelligheid op. Al zeggen we het zelf: we zijn behoorlijk gezellig en ambitieus, dat blijkt wel uit het traject en we kunnen hulp daarin goed gebruiken!

Wat is de Groene Karavaan?
De groene karavaan is een initiatief van Stichting Ecodomus. Het omvat allerlei activiteiten gericht om de inwoners van gemeente De Wolden bewuster te maken van het milieu en hun energieverbruik. Tijdens interactieve sessies worden inwoners in spelvorm uitgedaagd hierover na te denken. Daarbij is ons uitgangspunt dat dichtbij en klein beginnen helpt, dus van een spaarlamp tot een zonnepaneel. Ook gaan we aan de slag met duurzame dorpsinitiatieven. De beste dorpsinitiatieven kunnen hiermee in totaal € 20.000,= verdienen om de plannen uit te voeren! Afsluitend is er op 13 februari 2010 een eco-markt.

Voor meer informatie over de Groene Karavaan en de vrijwilligers taken, zie ook het tabblad 'Informatie' op deze website.

drenthe       knhm      vsb fonds   wolden 

 


Copyright © 2014 Ecodomus: Goed wonen is goed leven!. Alle rechten voorbehouden. Update: http://www.aalders.it